JTR

I Melodifestivalens fjärde deltävling i Örebro gjorde brödratrion John, Tom och Robin i JTR stor succé och gick direkt vidare till final i Friends Arena. Fredagen den 1 maj släpps den nya singeln ”Centre Of Everywhere” och därefter väntar en efterlängtad sommarturné i Sverige för bandet som slog igenom i Australien 2013.

John, Tom och Robin från Alingsås slog igenom i australiensiska X Factor 2013 där de charmerade TV-tittarna och den stenhårda juryn bestående av Ronan Keating, Dannii Minouge, Redfoo och Natalie Bassingthwaighte. Efter att ha slutat på en hedrande sjundeplats följde lansering av debutalbumet ”Touchdown”, som John, Tom och Robin själva varit med och skrivit och producerat, tillsammans med radioturnerande och miniturnéer över hela Australien.

I höstas släpptes debutalbumet även hemma i Sverige och i år var det dags för killarna att ställa upp i svenska Melodifestivalen. Med låten ”Building It Up” vann de tusentals svenska hjärtan och i sommar beger de sig ut för att möta gamla och nya fans på turné runt om i Sverige.

Den 1 maj släpper de den nya singeln ”Centre Of Everywhere” som handlar om att man skall våga drömma stort, ta sig ut i livet och världen utan press och påverkan av andra människor och samhället.

  • JTR - Ride

Press- och marknadsmaterial