Måns Zelmerlöw

Svensk artist, musiker, programledare och dansare. Måns Zelmerlöw är ingen nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats hos den svenska publikens hjärtan. Som artist har Måns deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta. Han har varit programledare för både Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen.  Han är även en framgångsrik låtskrivare, bland annat till ”Hello Goodbye” som Erik Segerstedt och Toni Damli framförde i Melodifestivalen 2013. Det var med andra ord en Melodifestival-veteran som 2015 återvände för att ta hem hela Eurovision Song Contest med låten ”Heroes”.

Sedan starten på sin karriär har Måns Zelmerlöw växt till att bli en av våra mest folkkära artister och programledare. 2007 gjorde han debut i Melodifestivalen med Cara Mia, 2009 var han tillbaka med ”Hope and Glory” och året därefter ledde han programmet tillsammans med Christine Meltzer och Dolph Lundgren.

2016 släpptes albumet ”Chameleon” som är det överlägset mest ambitiösa och välgjorda han har satt sitt namn på. Och singeln ”Glorious, med dess blandning av mäktigt sound och personligt anslag, är en lämplig aptitretare. ”Vi har nästan haft problem med att välja singel, eftersom albumet har så många starka låtar”, säger en stolt Måns.

 

  • Måns Zelmerlöw - Fire In the Rain..

  • Måns Zelmerlöw - Heroes

Press- och marknadsmaterial