Mares

Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm. Debutsingeln “Allt du gör och att du finns” sålde platina och spred sig som en löpeld runt om i landet med sina närmare 10 miljoner streams.

Uppföljarsingeln “Cyklar ni så springer jag” valdes av Spotify ut till “Årets bästa svenska indie 2016” och kritiker menar att Mares gör ”soundtracket till en ny generation som ska erövra nätterna” och att de har ”de rätta ingredienserna för att skapa fantastisk musik”.

Nu i juli presenterades nomineringarna till årets Rockbjörn och Mares fick den stora äran att nomieras till ”Årtes genombrott”! – Vi är verkligen helt överväldigade över att så många har röstat på just oss. För bara något år sedan repade vi i en musiksal och nu är vi nominerade till en rockbjörn. Ofattbart. Tusen tack och oändligt med kärlek till er alla, säger Mares.

Sångaren Fredrik Danfors hyllas för sin känsloväckande och nerviga röst som tillsammans med bandmedlemmarna Mike, Olle, Fredrik och Albin ska göra kompromisslös och äkta musik som får hela svenska folket att dansa.

  • Mares - Cyklar ni så springer jag..

  • Mares - Rock'n'Roll Will Never Die |..

Press- och marknadsmaterial