Att Carola är en Sveriges mest folkkära artister är ingen hemlighet. Sedan sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med hiten ”Främling” har Carola etablerat sig som en musikalisk institution i Sverige och hitlåtar som ”Mickey” och ”Fångad av en stormvind” har blivit en del av svensk musikhistoria. I över 30 år har hon glänst både på scen och i Tv-rutan – 2014 hyllades Carola för sin medverkan i ”Så Mycket Bättre” där de rekordhöga tittarsiffrorna beskrevs som ett resultat av ”Carola-effekten”.

Den svenska musikdrottningen har haft en lång karriär med som har gett henne flera utmärkelser för sitt arbete. Hon blev invald i Swedish Music Hall of Fame 2015 och har även blivit tilldelad H.M. Konungens medalj. För sin första musikalroll som Maria i ”Sound of Music” fick hon Guldmasken och har även blivit tilldelad Ulla Billquist-stipendiet.

Nu är Carola tillbaka med en intim, akustisk turné med endast sig själv och två gitarrister på natursköna scener runt om i Sverige. De senaste årens turnéer har tänt en gnista hos henne för att ge sig ut på vägarna igen. Såhär har ni aldrig sett Carola!