En av sveriges mest efterlängtade rapartister är nu aktuell med debutsingeln “Keff Båt”.

Debuterade gjorde hon 2018 när hon gästade Ozzy och Michel Dida på låten 20 lax. Straxt efter det släpptes låten “Inte Konsti” i på Youtube efter att den läckt.

Sommaren 2018 uppträdde Jelassi på SMASH Festival, där hon delade scenen tillsammans med Cherrie, Mapei, Lil Pump och Post Malone: “Att nykomlingen Jelassi får öppna upp den nystartade endagsfestivalen SMASH säger ganska mycket. Med endast två gästverser i bagaget och sin debutsingel ”Inte konsti” släppt på YouTube bara 24 timmar innan sin första stora spelning, är det tydligt vilka förväntningar som finns på 20-åringen. Och visst har hon förutsättningarna, med namn som Cherrie och producenten Nisj (som även backar henne på scen) i sin ringhörna, samt en perfekt känsla för modern trap med finess och stil. Trots en enorm scen och inte riktigt hemmastadd publik, tar hon för sig och har kul när hon framför ett par låtar under sitt korta set. Att Jelassi är på god väg att bli redo känns självklart, även om vi kanske hade velat ha mer musik innan dess.” – Malkolm Landréus, Kingsize

I vår åker hon med som support till den norske stjärnan Unge Ferrari. Och den 30 mars ser vi henne på Berns scen med Molly Hammar, Showit och Musti (NO) i samband med Cherries konsert med special guests.