Oscar Enestad är artisten och låtskrivaren från Stockholm. Vid 16 års ålder var Oscar en av de grundande medlemmarna i Skandinaviens största pojkband FO&O. Deras allra första gig var som förband till Justin Bieber -samma år vann gruppen även en grammis för ’Årets Innovatörer’- Nu med över 80 miljoner streams, otaliga priser, utsåld turné i USA och att ha varit förband till artister som Justin Bieber och One Direction, valde bandet att fokusera på sina soloprojekt. Oscar har sedan dess spenderat all sin tid i studion med att skriva och utveckla sitt eget sound. Melodiskt med starka pop-beats och en touch av indie. Hans falsett och personliga texter sätter en emotionell prägel på hans musik som har starka influenser av The 1975, Years & Years och Troye Sivan.

Hans debutsingel ’Heaven on My Skin’ ger en försmak för hans mörkare sound. En egenskriven mystisk låt som berättar med en personlig text, om svårigheterna att älska något som inte är bra för en. Nu har Oscar nyligen släppt sin uppföljarsingel ’Sign Of My Love’ som även den demonstrerar den musikaliska väg som Oscar har valt att gå. En personlig låt om kärlek och svartsjuka där man ursäktar sig, då skälet för svartsjukan är att passionen helt enkelt är för stark.

Oscar kommer att fortsätta släppa låtar som överraskar, med början i Melodifestivalen 2019 där han uppträder med sin tredje egenskriva singel ’I Love It’.