Robin Stjernberg har sedan genombrottet 2013 kommit långt i sin utveckling som både låtskrivare och artist. Under 2016 släppte han singeln ”Rain” som på kort tid samlade på sig drygt 1 miljon streams. Kort därpå släppte han låten ”Feed On My Love”, en emotionell och storslagen låt om obesvarad kärlek. Låten blev en av de mest spelade svenska låtarna på radio under 2017.

För mig betyder låten otroligt mycket, inte bara för att jag känner att jag fått till en bra låt utan också för att den visar en helt ny sida av mig själv. Jag låter folk lära känna min kreativa sida mer på djupet.

Vid sidan av artisteriet ligger han även som en av låtskrivarna bakom Robin Bengtssons Melodifestivalenvinnare ”I Can’t Go On” och låt oss inte glömma Melodifestivalen 2013 när Robin själv vann hela tävlingen med bidraget ” You”. Tillsammans med artistkollegan Niello släppte han singeln ”Sista ordet” som snabbt blev en favorit i mångas spellistor och nu är han äntligen tillbaks med egen, ny musik i form av singeln ”LOVE”.

Få artister kan inta en scen som Robin Stjernberg. Under åren har han setts på program som Lotta På Liseberg TV 4, Sommarkrysset TV 4 och många fler.