Vilken succé att vi bokade Stockholm Node. De skapade en magisk partystämning med en härlig inlevelse under hela kvällen. Vilka proffs!!
– Martin Claeson, Arrangör TUR-partyt 2008

”Gigget i Göteborg med Node var helt fantastiskt och spelglädjen maximal, hoppas verkligen vi får chansen att jobba tillsammans igen!”
– Lina Hedlund, Alcazar”

”Such a cool concept and with the continuous music of the dj, I found myself dancing för the whole evening! It’s like a guaranteed dancing pill for the public”
– LaGaylia Frasier

Stockholm Node bjuder på en helkväll av hits. På ett banbrytande sätt varvas bandframträdande med DJ-inslag som skapar en otroligt häftig upplevelse och en livekänsla som gör att ingen på dansgolvet vare sig vill eller kan sluta dansa. På scen står musiker, discjockey och gästartister som remixar hits live i realtid. Det är en unik musikshow med förstklassigt ljus och ljud. Både LaGaylia Frasier och Alcazar har gästat Stockholm Node och det har varit succé.

Bakom Stockholm Node står musikern och sound designern Richard Hedlund. Med på scen har han alltid en rad musiker och gästartister.