Victor Leksell slog igenom i höstas med singeln Tappat som nu har sålt dubbel platina och har närmare 18 miljoner streams på Spotify. På bara några veckor gick låten in på radio och placerade sig stadigt på Topp 10 på Spotifys topplista. I slutet av januari släpptes singeln Allt för mig som idag har över 7 miljoner streams på Spotify, låten gick rakt in på Topp 5 på Spotifys Topp 50. På releasedagen hade Victor också premiär för sin första turné.

Nu är Victor ute på sommarturné som startades på ett fullsmockat Brännbollsyran och nyss släppte stjärnskottet nya singeln Klär av dig, som har spelats live under hela vårturnén och är redan en välkänd låt bland fansen. Låten hörs på radio, på flertalet spellistor och har placerat sig på topp 10 på Spotifys Top 50-lista.

I slutet av sommaren hade Victor Leksell två nomineringar till Rockbjörnen för Årets Svenska låt och Årets Genombrott vilken han vann. Det finns ingen tvekan om att det senaste året har gjort Victor till an av våra mest spännande och älskade akter!