Nyheter

Benjamin Ingrosso & FELIX SANDMAN vann svenska folkets hjärtan i Mellofinalen

2018-03-12

Redan efter första deltävlingen var Benjamin Ingrosso favorittippad i Melodifestivalen och efter att svenska folket hört FELIX SANDMAN blev även han en storfavorit. Stödet från tittarna höll ända in i finalen där de även lyckades charma den internationella juryn. 12:orna haglade in och det hela slutade i ett drömscenario: både….

Markus Krunegård är tillbaka!

2018-02-23

Efter fyra år släpper Markus Krunegård äntligen ny musik och intar scenen igen. Singeln ”Ben kött & känsler” är den första releasen från hans kommande album ”I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot”. Albumet släpps….

Hov1 storvinnare på P3 Guld

2018-01-23

Under helgens P3 Guldgala blev det storslam för Hov1 som kammade hem pris för Årets grupp och vann Guldmicken för bästa liveakt. Succégruppen vann över storfavoriter som Håkan Hellström och Axwell & Ingrosso som båda blev helt utan priser. ”Vi är extremt tacksamma, glada och stolta… ja, alla fina adjektiv.”….

HammerFall till Live Nation

2018-01-08

Sedan debuten i juni 1997 har HammerFall varit med och format den svenska hårdrocks-scenen. Med 10 studioskivor, flertalet listettor, guldskivor, utsålda turnéer och mycket, mycket annat har de skapat en gedigen meritlista. År 2005 skrev de historia som det första hårdrocksband från Göteborg att göra en headlinekonsert på Scandinavium. Efter….

Jill Johnson till Live Nation

2017-12-01

Det verkar inte finnas några gränser för vad Jill Johnson kan ta sig an. Hon är artisten som utsetts till Årets Programledare för sin serie ”Jills Veranda” och hon levererar en show med finess och expertis. Vi är så stolta över att nu kunna presentera Jill Johnson som artist hos….

Luger välkomnar Miriam Bryant

2017-11-17

År 2012 släppte Miriam Bryant sin första singel ”Finder’s Keepers” och hon blev då genast ett namn på allas läppar. I början av 2013 släpptes singeln ”Push, Play” samt debutalbumet ”Raised in Rain” och 2014 kom EP:n ”I Am Dragon” som innehöll hitlåten ”Dragon”. Ett kontrakt i USA med hypade Interscope (Lady Gaga, Lana Del Rey), klubbturnéer i….

Zara Larsson vinner pris på MTV EMA

2017-11-13

Igår gick årets MTV European Music Awards av stapeln i London. Vår svenska stolthet Zara Larsson fanns på plats för att gästa Clean Bandit på scen under galan och framföra hiten ”Symphony”. Självklart skulle Zara inte heller gå tomhänt hem från galan. Hon kammade hem pris i kategorin Best Swedish….

Färsk musik från våra artister

2017-11-10

Äntligen fredag och vad passar inte bättre än lite ny musik att dansa in helgen med?! Efter en rad teasers i form av två tidigare EP’s släpper Oskar Linnros nu albumet Väntar På En Ängel. Albumet har redan mottagit lovord från såväl kritiker som fans och andra artister. Just nu….

Ny Artist: Mares

2017-06-29

Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm. Debutsingeln “Allt du gör och att du finns” sålde platina och spred sig som en löpeld runt om i landet med sina närmare 10 miljoner streams. Uppföljarsingeln “Cyklar ni så springer jag” valdes av….

Sofia Jannok årets Ulla Billquist-stipendiat

2017-05-30

Stort grattis till Sofia Jannok som är årets vinnare av Ulla Billquist-stipendiet. Sofia har hittills släppt fyra album och är även mycket aktiv i kampen för mänskliga rättigheter och för världens urfolk. Stipendiet, som har delats ut sedan 1984 till en kvinnlig artist som berikat den svenska musikvärlden, går i….