Nyheter

Ny Artist: Mares

2017-06-29

Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm. Debutsingeln “Allt du gör och att du finns” sålde platina och spred sig som en löpeld runt om i landet med sina närmare 10 miljoner streams. Uppföljarsingeln “Cyklar ni så springer jag” valdes av….

Ny singel från Timo

2017-06-16

Idag släpper Timo Räisänen ”Kampen och Härligheten”, andra singeln från kommande albumet Tro, Hat, Stöld. Efter 7 soloalbum och hitsinglar som Fear No Darkness Promised Child, Outcast och Sweet Marie vänder Timo Räisänen blad och debuterar på svenska. Albumet är inspelat i legendariska RAK Studios i London och planeras att….

Sofia Jannok årets Ulla Billquist-stipendiat

2017-05-30

Stort grattis till Sofia Jannok som är årets vinnare av Ulla Billquist-stipendiet. Sofia har hittills släppt fyra album och är även mycket aktiv i kampen för mänskliga rättigheter och för världens urfolk. Stipendiet, som har delats ut sedan 1984 till en kvinnlig artist som berikat den svenska musikvärlden, går i….

Ny musik på ingång!

2017-05-12

Här kommer några glada musiknyheter! Bästa FO&O har släppt nytt självbetitlat album. Lyssna här. Linnea Henriksson har tillsammans med Norlie & KKV gjort härliga singeln ”Släpper Allt”. Frej Larsson var nyligen i Senegal på inspirationsresa. Resultatet blev ”Fate Womala” feat. Muhammed Faal & Aida Samb.

Hov1 släpper debutalbum

2017-05-10

Succégruppen Hov1 fortsätter att erövra musiksverige. Deras självbetitlade debutalbum singlar upp på albumlistans andraplats med 8/9 låtar på svenskt topp 20. Lyssna på albumet här!

BBC Radio hyllar Tove Styrkes nya singel

2017-05-10

Popstjärnan Tove Styrke har äntligen släppt en ny singel och den är allt vi har hoppats på och mer! Say My Name gick direkt upp på topplistorna och utnämndes av Greg James på BBC Radio 1 till prestigefulla ”Tune of the week”. Läs hela intervjun på BBC här.

Gessle ny etta på albumlistan

2017-05-10

Turnéaktuella poplegenden Per Gessle visar att gammal är äldst på albumlistan, tätt följd av stjärnskotten i Hov1 och Queen Zara Larsson. Datum och biljettlänkar till deras sommarkonserter och turnéer på LiveNation.se Album: 1. (Ny) Per Gessle: ”En vacker natt” 2. (Ny) Hov1: ”Hov1″ 3. (1) Ed Sheeran: ”Divide” 4. (3) Zara Larsson: ”So good” 5…..

Ny Artist: Hearts & Colors

2017-03-31

Hearts & Colors är duon som gjort viral succé med sina tolkningar av artister som bl.a. Ed Sheeran, Owl City och One Direction. Utöver deras frammarsch på sociala medier har de sammanlagt spelats över 100 miljoner gånger på Spotify, där enbart deras singel ”Lighthouse” har över 65 miljoner streams. Nu är….

The Fooo Conspiracy byter namn till FO&O!

2017-02-09

Felix, Oscar & Omar byter nu namn till FO&O och deltar på lördag i Melodifestivalens andra deltävling med låten ”Gotta Thing”. Grammis-vinnande internetsensationen började med att uppträda på Stockholms gator och nu, bara några år senare, har de gigat med bl.a. Justin Bieber, One Directon, och hunnit med en USA-turné.

Ny Artist: Sandro Cavazza

2017-02-07

Stockholmsbaserade Sandro Cavazza började tidigt med musiken och bodde under en period i Los Angeles som låtskrivare. Han är co-writer och lead vocalist på Avicii’s låtar ”Sunset Jesus”, ”Gonna Love Ya” samt Lost Frequencies ”Beautiful Life”. Äntligen har Sandro gjort sin efterlängtade solodebut med singeln ”What It Feels Like”. I låten får vi höra….