Jill Johnson till Live Nation

2017-12-01

Det verkar inte finnas några gränser för vad Jill Johnson kan ta sig an. Hon är artisten som utsetts till Årets Programledare för sin serie ”Jills Veranda” och hon levererar en show med finess och expertis. Vi är så stolta över att nu kunna presentera Jill Johnson som artist hos Live Nation.

Den 8 november hölls en sprakande premiär för hennes andra scenshow ”That’s Life” på Gothia Towers i Göteborg. Föreställningen har tagit emot lovord från kritiker och besökare och belönats med högsta betyg av bland annat Aftonbladet:

”Johnson är i både total kontroll och i perfekt harmoni med sitt 18-mannaband. Bandet är lika eminent som unisont och fulländar hennes varje klang. När de tillsammans avslutar med Dionne Warwicks ‘Don’t make me over’ får de en lång, stående ovation. Publiken vet nog att det lär dröja länge innan de får uppleva något liknande igen.”

Jill Johnson har genom åren samlat på sig ett imponerande CV . Just nu är hon aktuell med den tredje säsongen av ”Jills Veranda” och julalbumet ”Christmas Island”.

Showen ”That’s Life” har redan ett flertal utsålda datum och det finns ingen tvekan om att Jill Johnson är hetare än någonsin. Välkommen till Live Nation, Jill!